Aturar-nos per seguir endavant

Hola famílies, 

Primer de tot, esperem que estigueu totes bé i els familiars i amistats també.

Estem vivint una situació excepcional per a tots nosaltres i des de La Cirereta hem hagut de parar, reflexionar i  agafar aire de nou per situar-nos i adaptar-nos a la nova situació com a professionals però també com a mares/pares. 

Acollir aquesta nova situació no és gens fàcil perquè ens trenca l’esquema de la vida i és la primera vegada que hi fem front. Potser també és la primera vegada que podem dir que vivim el famós "carpe diem" a flor de pell. 

I és que això de planificar i organitzar amb antelació ara descol·loca i, la veritat, les estones que destinàvem a La Cirereta, fent Espai familiar, preparant-ho tot per oferir-vos un espai de joc i de trobada acollidors, acompanyant-vos, es troben a faltar, i molt. 

No cal dir que ara hem de sostenir el que tenim més a prop i el més important: a nosaltres mateixos i a la família. 

Els adults estem constantment pendents de què passa al món exterior i els nostres fills i filles pendents del seu món: nosaltres. 

D’una banda, el confinament ens fa créixer com a persones al costat de qui més estimem i com a adults hem de ser conscients de les pròpies emocions, de les causes i de les possibles conseqüències: 

"Com em sento en aquest moment? Per què em sento així? Com estic manifestant el que estic sentint? Què puc fer per corregir?"

Els petits noten el que nosaltres sentim perquè som els seus models i verbalitzar com ens sentim i poder compartir-ho plegats també està bé. 

Per altra banda, el temps etern que semblava que podíem tenir estant a casa s'escurça perquè hem de teletreballar, combinar la parentalitat i ser responsables dels nostres infants, entre altres. 

És bonic passar estones junts però els dies passen i es fan llargs, i si les idees de coses a fer amb ells decauen no ens hem de sentir culpables, sostenir el ritme és de les coses que han quedat enrere i fem el que podem. 

El temps que sí que destinem per a ells, que sigui un temps de qualitat i que la nostra presència pugui apropar-los a allò més quotidià i senzill, perquè se sentin segurs en el seu espai més íntim. 


Avui, un mes després d’haver anul·lat les sessions i actes de La Cirereta a causa del confinament per la Covid-19, ens sentim amb ànims i força per tornar. La situació actual no ens permet tornar al Casal, no podem fer la sessió d’Espai Familiar com desitjaríem. Tanmateix, aquest no ha de ser un motiu per no ser-hi, per no trobar-nos i acompanyar-vos. Així doncs, un proposem reprendre les trobades de La Cirereta del primer i tercer dimarts de mes de manera virtual. Us anunciarem les trobades, com sempre, a les nostres xarxes socials i al grup de suport via Whatsapp.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada