Tancament de curs

Ha arribat el moment de fer tancament del curs a La Cirereta. Ha estat un curs diferent, remogut, confinat... però el coronavirus no ens pot fer oblidar l'empenta i l'energia amb les quals vam començar al setembre.

Des de l'inici de curs fins al 3 de març (últim dia "de Cirereta" que vam fer abans del confinament) vam gaudir de l'Espai Familiar una mitja de 12 famílies per sessió. És una fita important!

Durant el confinament, l'entitat ha seguit disponible per a les famílies tot i la dificultat de virtualitzar la seva activitat. Així, s'han dut a terme assessoraments en lactància materna i s'ha mantingut l'activitat de PèlvicFit.

Comiat

Ara, amb l'arribada de l'estiu, toca acomiadar el curs i, com heu vist a les xarxes, tenint en compte què podem fer en aquest moment, hem proposat fer-ho amb un berenar a la fresca a l'ermita del Roser. Hi anirem el dijous, 9 de juliol de 2020.

Sortirem a les 17.15 h des de l'aparcament de l'escola. Tanmateix, si voleu, podeu anar-hi en cotxe i trobar-nos a l'ermita cap a les 18.15 h.

Si hi voleu participar, cal que porteu:

  • Calçat còmode
  • Aigua
  • Berenar
  • Drap, estovalles o manta de pícnic (opcional)

Recordeu de portar mascareta en cas de no poder mantenir la distància de seguretat.

I, si veniu amb nosaltres tot passejant i amb infants petits, recomanem l'ús preferent de portanadons en comptes de cotxet.

Agrairem que ens informeu si teniu intenció de participar per tal de poder comptar amb vosaltres. Ens ho podeu fer saber a través de les xarxes o del correu electrònic de l'entitat.


I el curs vinent?


 El curs vinent esperem poder continuar amb l'activitat habitual de La Cirereta, tot i que estem segures que caldrà extremar les precaucions i la higiene de materials.

Tanmateix, la voluntat de l'entitat és seguir endavant.

Ara bé, som conscients que les famílies que sou sòcies no heu pogut gaudir de la Cirereta com ho hauríeu fet si no hi hagués hagut aquesta pandèmia.

Per aquest motiu, les famílies que us vau fer sòcies abans del juny del 2020, quedeu exemptes de pagar la quota durant el curs 2020-2021. Recentment, haureu rebut un correu en aquest sentit.

Per acabar, anticipar-vos que pròximament, rebreu informació sobre els beneficis que teniu per ser sòcies de La Cirereta, a més de contribuir a que l'Espai Familiar segueixi viu.

Bon estiu!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada