Moltes gràcies, famílies!

Acabem un cap de setmana intens i emocionant.

Dissabte va començar la 42a Exposició de Cireres i, com ja us vam avançar, vam ser-hi per presentar La Cirereta.
Foto de Laura Crearte

Vam fer tres propostes de joc: panera dels tresors, joc heurístic, i sorral. L'organització de l'espai estava pensada per tal de convidar a la família, o adult acompanyant de la criatura, a seure amb ella gaudint conjuntament del joc o, senzillament, aportant-li seguretat amb la seva presència.

Amb l'ambient distès i relaxat, en un espai acollidor, volíem facilitar la conversa amb i entre les famílies. D'aquesta manera, hem pogut conèixer famílies que han arribat no fa gaire a Sant Climent, mares que esperen l'arribada del seu nadó i mares engrescades en col·laborar activament amb nosaltres.

Malgrat que aparentment podria semblar que aquelles propostes eren només per a nadons, els nens i nenes més grandets ens van mostrar com poden gaudir també de l'exploració d'objectes quotidians i materials inespecífics, tan senzills d'aconseguir i tan rics alhora, així com de la investigació de les propietats de la sorra amb estris més habituals a la cuina que al cistell de les joguines.

A través de l'observació del seu joc vam constatar la grandesa de la seva creativitat: trobaven noves maneres de fer ús del material que oferíem, donant-nos idees brillants per a noves propostes.

Tot plegat era un tastet del que volem oferir en les sessions setmanals que, recordem, comencen el dia 5 de juny. No deixeu de consultar l'Agenda.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada